CzekoladowyJoe 0 Napisano 1 Października 2019 Udostępnij Napisano 1 Października 2019 (edytowane) Witam Tak jak jest w tytule jestem "szczęśliwym" posiadaczem win 8.1 (zakupiony 3 lata temu) więc ze stoickim spokojem zakupiłem płytę gł. MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON - https://pl.msi.com/Motherboard/MPG-Z390-GAMING-PRO-CARBON . Jakież było moje zdziwienie (już po złożeniu budy) i próby zainstalowania sterowników iż MSI już nie wspiera wyżej wymienionego systemu i teraz nie wiem co mam zrobić ,czy puścić instalkę na win 7,może 10 (bo tylko taki wybór mam na stronie MSI) czy jednak szukać (gdzie?)starszych sterowników które obsługiwały 8.1 i czy to ma sens?.Ja wiem stare nie znaczy gorsze ale skoro nowa skrzynka .... Poproszę o poradę Z góry dziękuję i pozdrawiam Edytowane 1 Października 2019 przez CzekoladowyJoe Cytuj Link to post Share on other sites
Kolo91 17 Napisano 2 Października 2019 Udostępnij Napisano 2 Października 2019 (edytowane) bierz stery od win7 będą działać z win 8.1 Edytowane 2 Października 2019 przez Kolo91 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts