testuja 26 Napisano 1 Października 2019 Udostępnij Napisano 1 Października 2019 Witam serdecznie, Mój stary LG G2 zaczyna zamulać i bateria mu pada (pozostało 1200mah), więc szukam czegoś nowego. Zastosowanie: na codzień: mało intensywne - sprawdzanie powiadomień, przeglądanie internetu sporadycznie - podłączony do drona G2 mi się całkowicie drenuje z prądu przy lataniu dronem i potrafi się wyłączyć, tego chce uniknąć. Pomijając to zastosowanie raczej nie używam telefonu dużo, zwykle nawet 5-20min dziennie. Praktycznie nie grywam w gierki na telefonie, więc niby nie potrzebuje mocy, z drugiej strony dziwi mnie, że procesor z G2 (w moim mniemaniu solidny?) zaczął zamulać praktycznie przy samym systemie i prostych apkach.. Żona ponad rok temu kupiła Xiaomi Redmi Note 4, całkiem go sobie chwali, sęk w tym, że ten model w między czasie podrożał, a pojawiły się nowe. Wymagane: wytrzymałą bateria płynność działania mile widziany: czytnik linii papilarnych, (nie tragiczny tylni) aparat w miarę możliwości: brak notcha Zastanawiałem się nad Redmi Note 5 Plus (ale gorsza bateria niż 4), Redmi Note 7 (ale już jest notch i słabsza bateria). Rozważałem też MI A3, ale ten skolei ma niską rozdzielczość i podobno źle się na nim czyta?I jest jeszcze Moto G7 Power z mocną baterią, ale bez paska powiadomień i z notchem.. Nie ma go na liście polecanych telefonów z jakiegoś powodu.. Ma jakieś poważne wady? Alternatywnie może warto ściągnąć jakiś custom rom, wymienić baterię i może G2 dalej wystarczy? Co sądzicie? Pozdrawiam Ostatecznie chyba zdecyduję się na Xiaomi Redmi Note 5 (Pro). Zdecydowało: przyzwoita bateria, brak notcha i mniejszy ekran niż w 7. Cytuj Link to post Share on other sites
hanson 121 Napisano 1 Października 2019 Udostępnij Napisano 1 Października 2019 Jak bez notcha to może Moto Z3 Play? Jest dobra specka, mod z baterią, aparat daje radę a czytnik linii papilarnych jest z boku 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts