tomekz1991 8 Napisano 22 Września 2019 Udostępnij Napisano 22 Września 2019 (edytowane) mój budżet : ok. 1500 zł (mogę trochę dopłacić)gdzie i jak zamierzam dokonać zakupu : ----nowy czy używany : nowypreferowany rozmiar wyświetlacza : ok 6 calapreferowany system mobilny : najlepiej android (9.0?)do czego będę używać urządzenia : nagrywanie filmików, słuchanie muzyki, oglądanie nagranych filmikównajważniejsze wymagania : Cześć, szukam smartfona, który zaoferuje dobrą jakość muzyki (zarówno na głośniku jak i na słuchawkach) oraz będzie nagrywał filmiki dobrej jakości (najlepiej jeśli będzie optyczna stabilizacja obrazu) aa także umożliwi oglądanie filmików w dobrej jakości. Do tego przyda się dużo pamięci wewnętrznej (najlepiej 64-128GB) oraz dual sim z mozliwią kombinacją karta SIM + karta pamięci microSD (128GB powinno już wystarczyc). Czy da się znaleźć coś w cenie ok. 1500zł ? Jeśli będzie warto i będzie miało to sens, to mogę trochę dopłacić. Edytowane 22 Września 2019 przez tomekz1991 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts