hexonik 1 Napisano 20 Września 2019 Udostępnij Napisano 20 Września 2019 Witam. Potrzebuje telefonu o wiele większych możliwościach niż moj obecny, czyli lg g6. Obecny juz mnie irytuje, przycina sie i jakość zdjec z przedniego aparatu czy w nocy jest tragiczna. Telefon, którego oczekuje: - dobre aparaty, najlepiej, żeby miał również jeden obiektyw szerokatny. Dobry tryb nocny mile widziany i dobra jakość wideo. - brak ścinek przy przeglądaniu duzej ilości kart na przeglądarce i map google, czyli nawigacja. Nie szukam telefonu do gier. -długa działanie na baterii -wsparcie producenta min. 2 lata -duży wyswietlacz ok. 6,5 cala (wielkosc iphone xs max) - chciałbym, żeby cena telefonu nie spadła po roku o połowę... - ładowanie ok. 2h Budzet do 5700zł Będąc szczerym rozpatrywałem nowego iphone 11 pro max, ale jeśli uważacie, że któryś z telefonów z androidem go przebije pod tymi względami z chęcią się przyjrzę propozycjom. Telefony, które osobiście jeszcze rozpatruje to, Iphone xs max Iphone 11 pro max Samsung note 10+ (tu prostokątny wygląd trochę mi sie nie podoba) Poczekanie na premiere google pixel 4xl Oneplus 7 pro wersja 12gb ram 256gb wbudowanej Samsung s10+ Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
hanson 121 Napisano 20 Września 2019 Udostępnij Napisano 20 Września 2019 Poczekaj na Pixel 4 albo OP7s Cytuj Link to post Share on other sites
mi.37 75 Napisano 23 Września 2019 Udostępnij Napisano 23 Września 2019 Tez mysle ze ten Pixel 4 moze byc bardzo ciekawa opcja, ale zobaczymy jak to bedzie po premierze. Cytuj Link to post Share on other sites
hexonik 1 Napisano 25 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2019 (edytowane) Mam problemy z obecnym telefonem i juz raczej nie bede czekał na nowości. Mam dylemat. Iphone 11 albo nowy note 10+ za 3500zł z olxa. Z apple nigdy nie korzystałem, więc nie wiadomo czy system, by mi przypadl do gustu. Pamięć wbudowana dla mnie nie grali roli w tym wypadku, bo zawsze można zdjęcia zrzucić na komputer. Co lepsze? Note czy iphone 11? Zależy mi na aparacie i długiej żywotności baterii. Edytowane 25 Września 2019 przez hexonik Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts