jarrino 3912 Napisano 9 Września 2019 Udostępnij Napisano 9 Września 2019 (edytowane) Bez względu na wynik po prostu się wstydzę po dziesięciu minutach meczu z Austrią... Dwudziesta siódma minuta i dalej mi wstyd... Należy im kupić smartfony, bo nie ma między nimi komunikacji... 15 minut bez wstydu, przerwa... Kolejne 45 minut... Najczęstszą postawą naszych obrońców, to postawa stojąca i czekająca, dlaczego nie doskakują do otrzymującego piłkę przeciwnika tylko się cofają? To się zemści... Obrona wycofana na szesnasty metr, kto ich tego uczy? Bez względu na wynik, my naprawdę nie umiemy normalnie grać... Ten remis to fart i Fabiański. Jesteśmy jedynym zespołem na świecie, który ma taką obronę. To wstyd... Edytowane 9 Września 2019 przez jarrino Cytuj Link to post Share on other sites
zbiku90 3659 Napisano 10 Września 2019 Udostępnij Napisano 10 Września 2019 https://streamable.com/81t6n Piłkarze chyba robią to specjalnie żeby pozbyć się Brzęczka przed mistrzostwami. Oby tak było... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 10 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2019 Ja myślę, że Brzęczek wiedzę ma, tylko zupełnie nie potrafi jej przekazać, a to jest obok wiedzy najważniejsza wartość trenera. Nie umie ich niczym "zarazić" poza chyba grypą... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts