PatrykT 6174 Napisano 5 Września 2019 Udostępnij Napisano 5 Września 2019 (edytowane) Dzień dobry wszystkim Bez zbędnego gadania Ruszyły prace nad kolejną odsłoną tejotki -dwa loopy osobno na gpu i cpu -brak piwnicy -brak nachalnego podświetlenia -misz-maż w rurkach początki : przymocowanie dolnej chłodnicy oraz górnej przymiarki i planowanie mocowanie distro i pomp Jak na razie oprócz złamanego jednego gwintownika m3 obyło się bez problemów Przymiarka z rezami i wstępne planowanie układów pozostało poczyścić wszystko, dokupić brakujące złączki i będzie można działać dalej Płyta w końcu doczekałą się bloku wodnego, o dziwo obeszło się bez uszkodzenia heatpipe oraz dostała black moda Prace idą powoli do przodu Dziś na warsztat trafiło distro które otrzymało aluminiowy light bar A tak wygląda to włączeniu Edytowane 1 Września 2019 przez PatrykT 5 Cytuj Link to post Share on other sites
PatrykT 6174 Napisano 15 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2019 Kolejne testy, tym razem pełne oświetlenie No i w koncu pierwsze połączenia. Będzie zmiana i zamiast dual loopa będzie jeden turbo loop 2 Cytuj Link to post Share on other sites
PatrykT 6174 Napisano 23 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 Września 2019 Ok, trochę temat ruszył dalej No i mała taka zapowiedź oraz zaujawka z płynu (chciałem wkleić w post, ale coś nie chce łyknąć stąd macie link ) Mój link 3 Cytuj Link to post Share on other sites
kroni 197 Napisano 23 Września 2019 Udostępnij Napisano 23 Września 2019 Fajnie wygląda Aurorka <3 Idzie gdzieś to w PL kupić, jak efekt się u Ciebie utrzyma to może też sobie sprawię Cytuj Link to post Share on other sites
PatrykT 6174 Napisano 23 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 Września 2019 Do dostania bez problemu, ja kupuje srebrną (której bliżej do bieli) i dodaje barwników. Co do utrzymania się efektu to zobaczymy, układ żyje drugi dzień dopiero z 20h przerwą i efekt po włączeniu sam ładnie się wzbudził, także jest szansa że będzie to działać Zostało mi jeszcze ogarnąć okablowanie i zabieram się za fotki Cytuj Link to post Share on other sites
PatrykT 6174 Napisano 4 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2020 (edytowane) Eh, minęło za dużo czasu od ostatniego posta. Poskładałem kompa, kabli nie ogarnąłem i tak sprzęt działał do świąt. Jako że udało mi się dorwać w fajnej cenie 1080ti z blokiem wodnym to dostałem bodźca do zrobienia porządku z kompem. Wpadł dual loop, oczywiście zostało ogarnąć kable Edytowane 4 Stycznia 2020 przez PatrykT Cytuj Link to post Share on other sites
PatrykT 6174 Napisano 25 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 Marca 2021 Po ponad roku czasu projekt został trochę odświeżony 5 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts