brutalcompany 1 Napisano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2019 Cześć, niedługo mam zamiar kupić monitor, który będzie służył głównie do gier, oglądania filmów i typowej pracy codziennej (przeglądanie internetu itd).Wydaje mi się, że rozdzielczość 2K jest najsensowniejszym wyborem - używam karty RTX2070, która spokojnie powinna to uciągnąć. To będzie mój pierwszy monitor, jako drugiego będę używał swojego obecnego (Iiyama G-Master G2530HSU). Wymagania: Co najmniej 27 cali, może być większy. Możliwość montażu na ścianie (jest to bardzo istotne). Jestem przyzwyczajony do pracy w 16:9, więc i to jest mile widziane. Nie jestem pewien, czy np. 21:9 by mi odpowiadało. Jeśli chodzi o budżet - uznajmy, że jest nieograniczony. Chętnie bym się zmieścił do 3 tysięcy, ale jeśli będzie trzeba trochę dołożyć do lepszego monitora - jestem na to gotowy. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts