RAZR144 2 Napisano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2019 Witam. Jako,że moje krzesło obrotowe jest już zajechane to jestem zmuszony kupić coś nowego w przedziale 300-400zł. Porozglądałem się trochę po alledrogo ale jest tyle rodzajów/firm,że nie mam zielonego pojęcia na które warto zwrócić uwagę,a które lepiej omijać szerokim łukiem. Wiem,że za te pieniądze nie mogę mieć za dużych wymagań ale grunt żeby nie był biały i po prostu wygodny. Nie jestem osobą wysoką bo to zapewne też jest ważne przy wyborze fotelu. Liczę na Waszą pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
WPRD700 230 Napisano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2019 Przejdź się po sklepach i przymierzaj. Każdy ma inną budowę ciała i dla każdego inny fotel będzie wygodny. Najważniejsze żeby nie kupić tandety, sprawdzać luzy na śrubach, dobrze dokręcić przy składaniu. No i unikać ekoskóry. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts