Kamil369 54 Napisano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2019 Cześć, Po 2 latach w miarę regularnej gry robię dłuższą przerwę w Hearthstone i jeśli jest ktoś chętny to może skorzystać z mojej kolekcji na umówiony czas (pewnie sporo powyżej roku, a może i nigdy). Myślę, że fajna opcja dla tych, co niedawno zaczęli, albo zamierzają zagrać, a chcieli by mieć karty, którymi można powalczyć w rankingowych. Obecnie mam kilka decków, którymi można by wbić legendę, ale też nie jest za bogato. Nie wolno mielić kart na dust wyłączając duplikaty. W miarę możliwości robić questy i wydawać gold wedle woli. Obiecuję nie odcinać dostępu przed umówionym terminem. Kontakt priv lub w wątku. Cytuj Link to post Share on other sites
Kathevir 7 Napisano 12 Września 2019 Udostępnij Napisano 12 Września 2019 opiekunka do konta Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts