ksiadz3d 0 Napisano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2019 Witam, zastanawiam się nad wyborem routera, do domu jednorodzinnego,dwu piętrowego. Router będzie stał na górze w pokoju podłączony do pc, przydała by się dobrą siła sygnału jak i jakość, nic innego nie wymagam, czyli portów USB itp. bardziej bym się skupił na dual band, kontrola ruchu sieci, internet jaki będzie podłączony kablem ethernet,to radiowka dostawcy lokalnego u mnie w mieście która pisze o sobie że " sieć obsługiwana jest przez profesjonalne łącza światłowodowe", prędkość neta 25 Mbps. Rozgadałem się za tp link i Asus, w przedziale 50-200, więc nie musi być coś co kosztuje blisko 200 zł jeśli nie wykorzystam jego możliwości ( złącz its) , a zależy mi tylko na tym by byl zasięg w całym domu gora-dol. Proszę Was o pomoc w doborze sprzętu tak by kupić coś porządnego raz a dobrze a przy tym nie na wyrost Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
benutzer 257 Napisano 4 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2019 Operator pewnie ci postawi jakiś router. Weź do tego 2x TP-Link mesh, Widziałem nawet po 150 zł za sztukę. Jeden router ci internetu nie ogarnie na cały dom. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts