Gertron 1 Napisano 24 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2019 Witam Jestem posiadaczem rocznego Xiaomi redmi 5 plus i ostatnio postanowiłem, że to dobry czas na zmianę. Od nowego telefonu wymagałbym jak najlepszej responsywności w codziennym użytkowaniu (nie będę go jakoś strasznie zajeżdżał, na też dużo nie gram), super aparatu, baterii, która wytrzyma dzień i najlepiej, żeby nie posiadał notch'a (jedyny jaki akceptuje to "łezka"). Też fajnie by było, gdyby smartfon do bólu nie przypominał aktualnie modnych telefonów (gradient z tyłu, 15 odstających aparatów, notch itp)Z mojej strony powiem, że znalazłem w tej cenie Google Pixela 2 XL i na ten moment wydaje mi się, że to naprawdę dobry wybór. Ex-flagowiec z dobrą wydajnością, super responsywnością, topowymi zdjęciami i super wyglądem.Co innego dobrego znajdę w tej cenie? Czy może pixel będzie dobrym wyborem? Cytuj Link to post Share on other sites
mi.37 75 Napisano 25 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2019 (edytowane) Mi 9T - brak notcha (wysuwany aparat), aparat porównywalny (warto wgrać gcam), lepsza bateria, więcej RAMu, wydajnościowo na bardzo podobnym poziomie co Pixel 2 XL. Edytowane 25 Lipca 2019 przez mi.37 Cytuj Link to post Share on other sites
Gertron 1 Napisano 25 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 Lipca 2019 Gdyby zwykłe mi 9T miało flagowego snapdragona bym brał, ale jakoś do tego 730 przekonany nie jestem, tak samo jak do rozwiązania z wysuwaną kamerą. Myślałem jeszcze nad zwykłą mi9, bo mimo wszystko telefon wydaje się być naprawdę dobry, łezka tak bardzo nie przeszkadza jak inne, gigantyczne wcięcia, ale ten wygląd, który jest podobny do milionów innych telefonów Cytuj Link to post Share on other sites
mi.37 75 Napisano 26 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2019 Ososbiście uważam, że snap 730 to mimo wszystko bardzo dobry procek i nie powinno być z nim żadnych problemów. Ale jeśli nie jesteś przekonany, to Mi 9 to idealna alternatywa, nie liczac gorszej baterii. Ewentualnie możesz poczekać na Mi 9T Pro i będziesz miał wszystko czego potrzebujesz. Cytuj Link to post Share on other sites
vivaldi2004 3 Napisano 29 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2019 (edytowane) Zerknij na tą ofertę: https://www.euro.com.pl/telefony-komorkowe/nokia-8-sirocco-czarny.bhtml?link=lp + wsparcie https://www.nokia.com/phones/pl_pl/nokia-8-sirocco/#pie Edytowane 29 Lipca 2019 przez vivaldi2004 Cytuj Link to post Share on other sites
Gertron 1 Napisano 29 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2019 Takie najlepsze mi9 zaczynają się od 1600 z Polskiej dystrybucji, a mi mimo wszystko zależy żeby się w tych 1500 zmieścić.Ta nokia jakoś tak, jak dla mnie, średnio z wyglądem, a też nie ma niczego takiego lepszego od tego Pixel'a, którego proponowałem.Na ten moment mam takie 3 swoje typy - mi 9t, pixel 2 xl, lg v30 i raczej między tymi trzema będę wybierał. Cytuj Link to post Share on other sites
mi.37 75 Napisano 30 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2019 Odrzuciłbym LG V30, niczym sie nie wyroznia, najgorszy wydajnosciowo, slaba bateria, aparat jest calkiem niezly mimo wszystko jednak gorszy niz w mi 9t i pixel 2 xl Cytuj Link to post Share on other sites
Gertron 1 Napisano 30 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2019 A tak zapytam, branie takiego pixela 2 xl z zagranicy to dobry pomysł? Np z takiej oferty, cena wydaje się atrakcyjna jak na polski rynekhttps://www.ebay.pl/itm/Google-Pixel-2-XL-64GB-Just-Black/202687469843?hash=item2f311d5913:g:oH4AAOSw6vBc5sqJ Cytuj Link to post Share on other sites
mi.37 75 Napisano 31 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2019 Myślę, że oferta jak najbardziej okej, jednak ja nie jestem fanem kupowania zza granicy. Cytuj Link to post Share on other sites
hanson 121 Napisano 31 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2019 A tak zapytam, branie takiego pixela 2 xl z zagranicy to dobry pomysł? Np z takiej oferty, cena wydaje się atrakcyjna jak na polski rynek https://www.ebay.pl/itm/Google-Pixel-2-XL-64GB-Just-Black/202687469843?hash=item2f311d5913:g:oH4AAOSw6vBc5sqJ - nigdy nie zamawiałem z eBay, za granicą popularna forma - Pixel 2 XL - dobry telefon - możesz zamawiać / szukaj okazji na amazon.de Cytuj Link to post Share on other sites
Gertron 1 Napisano 31 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2019 Właśnie wczoraj na amazon.de widziałem wersje 128 gb za 250 euro, lub za dopłatą 10 euro wersję pandę, ale pewnie był to jakiś błąd sprzedawcy (sprzedawcą nie był amazon, a jakiś inny sklep), ponieważ oferta równie szybko zniknęła. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts