Kruchy81 66 Napisano 18 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2019 Witam Mam prośbę ponieważ zmieniam kartę graficzną na rtx 2070 super Gigabyte a w okresie około 2 lat mam zamiar dokupić 2 taką samą pod sli. Aktualnie mam zasilacz 500w a wiem że będę potrzebować czegoś mocniejszego. I tu mam pytanie do Was jaki zasilacz kupić w dobrym stosunku ceny do jakości ( około 500 PLN) Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
slo1q 337 Napisano 18 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2019 Pierwsze, to odpuść sobie SLI. To NIGDY nie jest dobry pomysł. Po drugie, to podaj wiek, markę i model swojego zasilacza. W zasadzie jeżeli koniecznie chcesz zmienić swój obecny, to prawidłową odpowiedzią zawsze jest Seasonic Focus Gold 550W. Będziesz miał zapas mocy z dowolną konfiguracją sprzętową. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts