Playfair 0 Napisano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Mam w planach kupno tego laptopa: http://allegro.pl/asus-n53sn-n53-i5-2410m-4gb-500gb-gt550-2gb-win7-i1644478104.html Bardzo proszę o opinię co o nim sądzicie..? czy opłaca się kupić..? czy najnowsze gry pójdą na średnich ustawieniach, może nawet na wysokich..? Z góry dziękuje bardzo za odpowiedź.. oczywiście otwarty jestem na nowe propozycje.. pzdr Playfair Cytuj Link to post Share on other sites
Dether 1 Napisano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Sam zastanawiam się nad którymś Asusem N53. Z tego co dowiedziałem się z kilku recenzji, które przeczytałem jest to sprzęt godny polecenia. Za podobną cenę można mieć jednak Asusa N53SV z i7 2630QM i GT540M, który różni się od GT550M zegarami. Nasuwa się więc jedno pytanie czy wolisz mieć 2 rdzenie więcej czy 70 MHz na rdzeniu grafiki? Który z modeli wybierzesz myślę, że będziesz zadowolony. Ze swojej strony dodam tylko jeszcze, że czekam na trochę więcej modeli z Radeon 6770M. Jeszcze nie spieszy mi się z kupnem notebooka więc mogę sobie poczekać i zobaczyć jaki sprzęt najlepiej spełni moje oczekiwania. Na benchmark.pl dodano ostatnio recenzję laptopa HP z tą grafiką więc jeśli Jesteś ciekawy odsyłam do testu. Cytuj Link to post Share on other sites
toniek-94 207 Napisano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Fajny latop jedyna jego bolączką jak dla mnie to brak USB 3.0, no ale jak Ci to nie przeszkadza to możesz brac. Cytuj Link to post Share on other sites
blacklio 47 Napisano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 @UP Przecież N53 ma USB 3.0 Cytuj Link to post Share on other sites
toniek-94 207 Napisano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Ano tak no to wtedy tylko pozostaje brac Cytuj Link to post Share on other sites
Playfair 0 Napisano 5 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Sam zastanawiam się nad którymś Asusem N53. Z tego co dowiedziałem się z kilku recenzji, które przeczytałem jest to sprzęt godny polecenia. Za podobną cenę można mieć jednak Asusa N53SV z i7 2630QM i GT540M, który różni się od GT550M zegarami. Nasuwa się więc jedno pytanie czy wolisz mieć 2 rdzenie więcej czy 70 MHz na rdzeniu grafiki? Który z modeli wybierzesz myślę, że będziesz zadowolony. Ze swojej strony dodam tylko jeszcze, że czekam na trochę więcej modeli z Radeon 6770M. Jeszcze nie spieszy mi się z kupnem notebooka więc mogę sobie poczekać i zobaczyć jaki sprzęt najlepiej spełni moje oczekiwania. Na benchmark.pl dodano ostatnio recenzję laptopa HP z tą grafiką więc jeśli Jesteś ciekawy odsyłam do testu. dzięki za odp. Za podobną cenę tzn. jaką..? ten N53SN kosztuje 3200 a ile kosztuje ten N53SV z lepszym dyskiem..? możesz podać jakiś link.. a i jak byś mógł to link do tego testu HP.. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts