Harrolfo 0 Napisano 6 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2019 Witam,Jaką kartę graficzną do gier pasującą do podanego niżej zestawu byście polecili? Zależy mi na tym, żeby obsługiwała RTX i umożliwiała jak najlepsze wykorzystanie mojej konfiguracji. Oto ona:Intel® Core™ i7 CPU 860 @ 2.80GHz (8 CPUs), ~2.8GHzIntel® 5 Series/3400 Series Chipset Family PCI Express Root Port 5 - 3B4A12288 MB RAMDirectX 12NVIDIA GeForce GTX 750Intel® 5 Series/3400 Series Chipset Family PCI Express Root Port 5 - 3B4ANie wiem, czy w DxDiag widnieje gdzieś model zasilacza i wentylatora? Wydaje mi się, że nie. Nie znalazłem tych informacji.Kartę graficzną kupowałbym w pierwszej połowie przyszłego roku, najlepiej do kwietnia. Cytuj Link to post Share on other sites
Krzyzak 131 Napisano 6 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2019 Trollujesz czy co ? Przyjdź za rok i nastaw się na zmianę całej jednostki. Ten procesor nawet najsłabszej RTX nie obsłuży w wystarczający sposób. Cytuj Link to post Share on other sites
hanson 121 Napisano 7 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2019 Obawiam się, że to nie będzie trolling. RTX kosztuje prawie 2K.... i w tej kasie, przy tej jednostce... sprzedałbym wszystko i dokładając trochę kasy... zacząłbym składać nowego kompa na AMD, aby za rok kupić sobie RTX Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts