InkaMar 0 Napisano 6 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2019 Witam Obecnie posiadam Samsunga s7. Telefon używam od 2 lat i stwierdzam że o ile duży wyświetlacz jest fajny o tyle sam rozmiar telefonu stanowi problem podczad użytkowania telefonu 1 ręka. Poszukuję telefonu do ok 1500 zl z niezłą baterią i spełniającego powyższy warunek. Zastanawiam się nad iPhone 7 128 ale jest to jednak telefon sprzed kilku lat. Czy możecie doradzić jakieś rozsądne modele? Cytuj Link to post Share on other sites
Chelsey 87 Napisano 6 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2019 Nieznacznie większy od S7, ale do 1500zł w zasadzie nie mający żadnej konkurencji względem rozmiarów jak i samej specyfikacji - Mi9 SE. Cytuj Link to post Share on other sites
ADR15 255 Napisano 6 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2019 Sony XZ1 / XZ2 Compact Cytuj Link to post Share on other sites
InkaMar 0 Napisano 6 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2019 (edytowane) Nieznacznie większy od S7, ale do 1500zł w zasadzie nie mający żadnej konkurencji względem rozmiarów jak i samej specyfikacji - Mi9 SE. Fajny telefon ale trochę martwi mnie bateria. S7 nie wytrzymuje mi całego dnia. Ten ma większy wyświetlacz a bateria niemalże taka sama... No i rozmiar. W damskiej dłoni s7 nie nadaje się do obsługi 1 ręka a ten jest większy... Edytowane 6 Lipca 2019 przez InkaMar Cytuj Link to post Share on other sites
Chelsey 87 Napisano 6 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2019 Z mniejszych masz już raczej tylko wspomniane wyżej xperie lub iPhony. Takie czasy niestety. Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
hanson 121 Napisano 7 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2019 Do obsługi jedną ręką to Xperia XZ2 nadaje się, ale w żadnym sklepie jej teraz nie widzę. Czyli pewnie jakieś allegro trzeba odpalić i szukać okazji. Mi 9 SE wbrew pozorom nie jest taki prosty do obsługi jedną ręką. Cytuj Link to post Share on other sites
Chelsey 87 Napisano 7 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2019 Jeszcze od biedy znalazłbyś za tyle S8, natomiast tam bateria szału nie robi. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts