MatiiRcJ 0 Napisano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Witam. mam pytanko, mianowicie chodzi mi o Pada xbox 360 - leży mi nie potrzebnie, a wiem że mógłby być użyteczny, lecz problem w tym jak połączyć takiego pada pod PC czy wystarczy zwykły odbiornik Wifi(usb) czy jakiś droższy konkret ewentualnie jak ktoś się zna może mi opisać jak użyć takiego pada pod pc Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Przez port ładowania(nie miałem X to nie wiem jaki to jest port) można go podłączyć z PC chyba. A odbiornik to jest ich tajemna technologia, więc osobno kosztuje tyle co bezprzewodowy pad+odbiornik w zestawie Cytuj Link to post Share on other sites
lukck 0 Napisano 29 Maja 2013 Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 KABEL PLAY & CHARGE DO XBOX 360 7zł na alle... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts