Saiyan 1 Napisano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 Witam. Jestem użytkownikiem telefonu Xiaomi mi 8. Telefon trzymal mi zawsze mniej wiecej 1,5 dnia. Zawsze włączone wifi bądź internet, przeglądalem jakieś wiadomosci, net fb mess itp... Teraz 2 tygodnie był nieużywany, lecz nie wyłączałem go. Wyłaczone były wifi internet byl ino na czuwaniu. Przez weekend przełożyłem do niego kartę , a telefon bardzo szybko zaczął tracić % baterii. Trzymała mi może 5-7h .. Telefon leżał z włączonym wifi nic nie robiłem na nim, a bateria w ciagu godziny spadała nawet 10-15%. Wie ktoś może dlaczego tak sie stalo i co jest grane ? To przez to, że się go nie używało czy co jest? Da sie coś z tym zrobić? Cytuj Link to post Share on other sites
lasq09 12 Napisano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 Ustawienia -> Bateria i wydajność -> Użycie baterii Możliwe że jakaś aplikacja cały czas coś przesyła, GPS wyłączony? Cytuj Link to post Share on other sites
Saiyan 1 Napisano 1 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2019 Ustawienia -> Bateria i wydajność -> Użycie baterii Możliwe że jakaś aplikacja cały czas coś przesyła, GPS wyłączony? Wszystko jest tak jak było wcześniej nic przestawione nie jest Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts