Antenor 5 Napisano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2019 Witam, jak w temacie, poszukuje jakiejś fajnej gierki wyścigowej na Pc z dużym otwartym światem,najlepiej z opcją online, oraz z jak najbardziej realistycznym modelem prowadzenia pojazdu. Nienawidzę arcadeowego modelu jazdy. Macie coś do polecenia? Na razie w oko wpadły mi Forza horizon 4, oraz the crew 2, tylko jak te dwie gry stoją z modelem jazdy? Która bardziej realistyczna? Czy może polecicie coś innego? Cytuj Link to post Share on other sites
Elomin 65 Napisano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2019 wypróbuj - CROSSOUT - może Ci się spodoba https://crossout.net/play4free/#/ Cytuj Link to post Share on other sites
soda 387 Napisano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2019 Ciężko będzie raczej z taką grą. Jeśli chcesz prawdziwy symulator, to tylko zamknięte tory iRacing, rFactor, Assetto Corsa. Jedyne co przychodzi mi do głowy z otwartym światem to BeamNG.drive. Co prawda nie jest to typowy otwarty świat tylko mapa po której możesz jeździć, ale model jady a szczególnie zniszczeń jest na bardzo wysokim poziomie. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
okar19 8223 Napisano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2019 Klasyk to Test Drive Unlimited. Już tylko na nieoficjalnych serwerach ale działa i jest dalej frajda. Cytuj Link to post Share on other sites
Antenor 5 Napisano 30 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 (edytowane) Nie musi to być w pełni symulator itp. wystarczy żeby był model jazdy jak na przykład w GTA 5. Tam model jazdy mi się bardzo podoba. Jeżeli chodzi o test drive unlimited to 1 czy 2 część polecasz do zabawy w sieci? Jak podglądałem filmiki to całkiem interesująco to wygląda Edytowane 30 Czerwca 2019 przez Antenor Cytuj Link to post Share on other sites
okar19 8223 Napisano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 Pierwsza część. Wyszedł do niej Platinum pack. Zobacz na Youtube. Sporo ludzi jeszcze rozwija gre po tylu latach od zamknięcia serwerów. Cytuj Link to post Share on other sites
Antenor 5 Napisano 1 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2019 (edytowane) Jednak chyba na razie zdecyduje się na forze horizon 4. Poleciłby ktoś jakąś zaufaną stronkę na której można kupić klucz? Bo na stronie Microsoft jest po 250zł i na innych stronach po 160-180zł nie chodzi mi oczywiście o te klucze za 10 czy 20 zł. Chcę w pełni orginalną wersje po polsku z pewnym nowiutkim nieużywanym kluczem bo chciałem kupić sobie wersję pudełkową, ale z tego co czytam płyta działa tylko na Xbox i jest to blu-ray którego i tak nie posiadamy. Edytowane 1 Lipca 2019 przez Antenor Cytuj Link to post Share on other sites
MariuszB35PL 617 Napisano 1 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2019 Zobacz na cdkey.com czy jakoś podobnie, często mają jakieś promocje Jest też jeden kod na allegro w dobrej cenie https://allegro.pl/oferta/forza-horizon-4-xbox-one-win-10-8260689198?utm_source=facebook&utm_medium=app_share&utm_campaign=AndroidShowitemShare Cytuj Link to post Share on other sites
Antenor 5 Napisano 9 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2019 Witam ponownie. Jest tu może jakiś znawca forzy horizon 4 który orientuje się czy takie dokładnie ustawienia asysty jazdy jak sobie ustawie u siebie będę miał na rankedach on-line? Głównie chodzi mi o asystę sterowania normal/symulacja? Czy ta opcja jest ustawiona odgórnie w grach online? Gdyż u siebie te opcje mam zawsze na normal i jest ok ale jak wszedłem do gry online to miałem wrażenie, że samochód gorzej się trzymał drogi i zastanawiam się czy ta opcja nie jest zablokowana na symulacja w grach on-line. Cytuj Link to post Share on other sites
MariuszB35PL 617 Napisano 9 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2019 W online to host decyduje co ma być on a co off. Więc mogło być na symulacja. Cytuj Link to post Share on other sites
Antenor 5 Napisano 9 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2019 No tak ale jeżeli chodzi o rankedy to one chyba nie mają hosta? Cytuj Link to post Share on other sites
MariuszB35PL 617 Napisano 10 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2019 Ale mogą mieć różne ustawienia. Pokoje dla tych co lubią czuć się np. Pro Cytuj Link to post Share on other sites
Bichits 362 Napisano 11 Października 2019 Udostępnij Napisano 11 Października 2019 Jeśli grasz na klawiaturze, to Horizon 4 odpada. Realizmu trochę było jak wyłączyłem wspomagacze, ale i tak samo skręcanie na klawiaturze jakieś takie dziwne jest po za tym byłoby pewnie spoko, ale nie mam miejsca w pokoju na zestaw kierownicy ;/ Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts