Pasjonat 366 Napisano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Pół roku temu pojawiła się w sieci głośna informacja o nowej rewizji dobrego modelu Gigabyte 460 jednak do tej pory nie udało mi się znaleźć. Chodzi konkretnie o model gv-n460oc-1gi rev 2.0 czy ktoś takową widział tudzież słyszał gdzie można je dostać? ps. pisałem jakiś czas temu do paru sklepów ale albo brak odzewu albo stwierdzili, że nie mają Cytuj Link to post Share on other sites
habdog 9 Napisano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Też na nią polowałem, ale wyszło, że to wstępna nazwa gtx460 green 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Pasjonat 366 Napisano 5 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 hmm w internecie znalazłem informacje mówiące o wersjach green ale firm innych niż gigabyte w tym wypadku gigabyte nic nie wspomina o takim czymś na swojej stronie http://www.gigabyte.pl/products/page/vga/gv-n460oc-1girev_20 ah ostatnio widziałem 470 w rewizji 2.0 na allegro Cytuj Link to post Share on other sites
SonyHD 1 Napisano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Zapytaj tel. w tym sklepie. SKLEP Bardzo profesjonalna obsługa i doradztwo. Jeżeli ta karta jest w sprzedaży, to oni ci ją załatwią. Kupowałem u nich kilka razy podzespoły, których nie mają w ofercie na stronie. Hesjan.pl jest na oficjalnej stronie Gigabyte jako ich partner Wpisz łódzkie -->Łódź 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Pasjonat 366 Napisano 7 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Dzięki za odpowiedź Napisałem do tego sklepu ale niestety nie mają poszukiwanej przeze mnie karty Jednak podsunąłeś mi myśl i poprostu będę pisać pokolei do każdego partnera Gigabyte'a Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts