ttrewor 1 Napisano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2019 Cześć , zamierzam niedługo stworzyć swoją pierwszą stronkę www. chciałbym założyć ją , aby potem stworzyć kanał komunikacji i jednocześnie móc promować pewne produkty . Od czego warto tutaj zacząć ? Od wyboru domeny, hostingu ? Czy sama nazwa powinna być rzeczywiście z końcówką .pl czy nie ma to jakiegoś większego znaczenia ? Cytuj Link to post Share on other sites
czeczoczu 0 Napisano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2019 To są takie podstawy, no końcówka .pl jest lepszym rozwiązaniem, ale moim zdaniem jak nie masz tutaj odpowiedniej wiedzy, to lepiej skorzystać z pomocy jakiejś firmy, która się na co dzień tym zajmuje Cytuj Link to post Share on other sites
ttrewor 1 Napisano 19 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2019 Specjaliści pewnie dużo kosztują , a ja też chcę przy okazji się czegoś nauczyć i zrobić coś samodzielnie Cytuj Link to post Share on other sites
czeczoczu 0 Napisano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2019 Jeśli chcesz, aby ta stronka była od samego początku efektowna pod względem wizualnym, była prosta w obsłudze i jednym słowem nowoczesna, to nie ma innej drogi, tylko trzeba skorzystać z pomocy ekspertów. PixelShark to fajna firma w tym temacie - robią różne rzeczy, między innymi właśnie strony internetowe. Kiedyś korzystałem z ich usług i w sumie nie mogę na nic narzekać. A uczyć się możesz w międzyczasie na przykład na takich stronach, które nie będą dla ciebie jakieś szczególnie ważne. Tam możesz próbować nowe rozwiązania itd. Cytuj Link to post Share on other sites
ttrewor 1 Napisano 21 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2019 dzięki za opinie Cytuj Link to post Share on other sites
BezPompyNieMaFormy 7 Napisano 3 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2019 dzięki za opinie Stary to w ogóle nie prawda. Nie wiem kto Ci naopowiadała, że musisz mieć ekspertów by postawić stronę. Kupno serwera + pierwszej domeny to dosłownie trzy kliki, jak dodasz do tego fakt, że większość provide'erów hsotingowych mają wbudowany system instalacji CMS-ów, to podstawową stronę produktową możesz postawić na WordPressie, a sklep na Woocommerce. Co za bzdury z tym, że nie da rady tego samemu zrobić Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts