DlaysQ 0 Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Siemka, niedawno zepsuł mi się PC, oddałem go do naprawy gwarancyjnej ponieważ coś się w karcie graficznej zepsuło, dane mi zachowali więc jest good, problemy się zaczęły jak wrócił z naprawy. Zamiast wyświetlać moją kartę graficzną wyświetla jakąś kartę graficzną z Microsoft, próbowałem zmieniać ustawienia w biosie, instalować sterowniki poprzez menedżer urządzeń, menedżer zadań itp. Nic nie pomogło, mam nadzieje, po napisaniu tego postu, ktoś mi pomoże, btw włożyli mi nową kartę graficzną. Stara karta graficzna (o ile to jest ważne ;D) GeForce Gtx 1070 TI Karta graficzna którą mam teraz GeForce MSI RTX 2070 ARMOR Procesor Intel Core i5-7500 Pod tym postem postaram się wysłać screen shota, jak to mniej więcej wygląda. Dzięki za wszelakie/wszystkie odpowiedzi pozdrawiam. Stery które pobieram są w 100% zgodne z systemem i kompem/kartą graficzną link do screen shota poniżej https://zapodaj.net/6630ef0675437.png.html Rzeczy na pulpicie zamazałem ze względu na prywatność. Monitor mam podłączony do karty graficznej więc nie wiem próbowałem wszystkiego. Cytuj Link to post Share on other sites
DEX66 43 Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 aktualizacja systemu pomoże na pewno 1 Cytuj Link to post Share on other sites
sebki1 603 Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 W menedzerze urzadzen jest wogole widoczna ta RTX 2070 ? czy tylko to nieznane urzadzenie PCI ? Mozesz zdjac bok obudowy i zajrzec do srodka czy wogole zamontowali poprawnie tam ta karte ? czy komputer jest zabezpieczony jakimis plombami przed otwarciem ? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
DlaysQ 0 Napisano 9 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 (edytowane) W menedzerze urzadzen jest wogole widoczna ta RTX 2070 ? czy tylko to nieznane urzadzenie PCI ? Mozesz zdjac bok obudowy i zajrzec do srodka czy wogole zamontowali poprawnie tam ta karte ? czy komputer jest zabezpieczony jakimis plombami przed otwarciem ? Nie właśnie. aktualizacja systemu pomoże na pewno Mam aktualny w windows update Edytowane 9 Czerwca 2019 przez DlaysQ Cytuj Link to post Share on other sites
login1969 218 Napisano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 Zadzwoniłbym po prostu do nich i zapytał o co chodzi.Być może telefonicznie coś doradzą.A jeżeli nie to z powrotem kompa do nich i na ich koszt. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Maxymilian66 2 Napisano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 Witam,powiem ci co jest.Pobierz sterowniki nvidia DCH zamiast standard. Cytuj Link to post Share on other sites
DlaysQ 0 Napisano 9 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 Witam,powiem ci co jest.Pobierz sterowniki nvidia DCH zamiast standard. nie pomoglo Cytuj Link to post Share on other sites
kriss001 2 Napisano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 A czy monitor aby na pewno podłączyłeś pod dodatkowa kartę graficzną czy pod integre? Nie zawsze jest widoczny update w panelu. Jaka wersję kompilacji os masz? Wysłane z mojego MHA-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
DlaysQ 0 Napisano 10 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2019 A czy monitor aby na pewno podłączyłeś pod dodatkowa kartę graficzną czy pod integre? Nie zawsze jest widoczny update w panelu. Jaka wersję kompilacji os masz? Wysłane z mojego MHA-L29 przy użyciu Tapatalka Jest do karty graficznej podłączony a jaką wersje mam to nie wiem, nie jestem doświadczony w dziedzinie podzespołów albo coś. Cytuj Link to post Share on other sites
nitomen 1 Napisano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2019 Miałem identycznie przy uszkodzonej karcie graficznej. .gtx 560 ti Wysłane z mojego SM-G870F przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts