jarrino 3912 Napisano 30 Maja 2019 Udostępnij Napisano 30 Maja 2019 Czy ktoś z użytkowników używa i może polecić odkurzacz akumulatorowy do czyszczenia samochodu ? Jest tego dużo i mój brak doświadczenia może spowodować, że skończy na stałe w piwnicy. Nie biorę pod uwagę rad, od posiadających jeden, dwa wpisy na forum. Cytuj Link to post Share on other sites
RalfNwn 95 Napisano 30 Maja 2019 Udostępnij Napisano 30 Maja 2019 U mnie nawet daje radę Robusta FastClean F6, odkurzacz pionowy i dwuczęściowy - można na szybko sprzątnąć zarówno w domu, jak i w samochodzie. Jedynie aktualna cena, na szybko patrząc na alledrogo, tego sprzętu jest przesadzona (ponad 530PLN) a z tego co pamiętam, swego czasu ceny oscylowały w okolicach 350PLN nowe - ja kupiłem swój do naprawy (jak się okazało wymiana zasilacza wystarczyła) za bardzo dobre pieniądze i do tej pory działa poprawnie także przypuszczam, że coś podobnego z odkurzaczy pionowych 2-częściowych i podobnej mocy (tu wg. tabliczki znamionowej 115W) powinno w miarę rozsądnie radzić sobie z czyszczeniem auta. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
lucjanos 38 Napisano 30 Maja 2019 Udostępnij Napisano 30 Maja 2019 A ja, na przekór rozwiązaniom na baterię, polecę Tobie takie coś: BLACK & DECKER FLEXI PD1200AV-XK. Tani, bardzo skuteczny odkurzacz. Sprząta już nasz drugi samochód. Podłączasz do gniazda samochodowego i start. Cudaki na baterie mają to do tego, że często nie starcza im energii na całe auto, a i moc ssania pozostawia wiele do życzenia. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 31 Maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Ok, dzięki. Zdecydowałem się na Black &.... Można zamknąć. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts