kulmen_official 0 Napisano 29 Maja 2019 Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 Witam, szukam fajnych zamienników dla gier z mojej listy, już ogranych tytułów.Lubię gry pixelowe, a tematyka może być jakakolwiek.Lista zagranych przeze mnie tytułów: The Escapists (seria), Party Hard (seria), Stardew Valley, Terraria, Please, Don't Touch Anything (2 części), Papers, Please, Not Tonight Szukam ciekawego zamiennika do wymienionych przeze mnie gier.Może ktoś z was zna jakieś. Cytuj Link to post Share on other sites
Lord_Krecitsqa 1365 Napisano 29 Maja 2019 Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 Snake_2 był fajny Cytuj Link to post Share on other sites
piotr-sakowicz 0 Napisano 30 Maja 2019 Udostępnij Napisano 30 Maja 2019 Fajnie odświeżyć sobie klasykę, Diablo II LoD czy H3. Lubię wracać wciąż do tych starych tytułów Cytuj Link to post Share on other sites
bartekmustach 28 Napisano 31 Maja 2019 Udostępnij Napisano 31 Maja 2019 Stardew Valley Genialna gra. Polecam każdemu, kto tęskni za Harvest Moon'em. Rewelacyjna gra na odstresowanie po pracy Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts