Fraor 1203 Napisano 13 Maja 2019 Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 Budżet: 250 zl - 300 zl Czego potrzebujesz? Sluchawki Przeznaczenie: Glownie gry i streamowanie, ale tez i muzyka. Źródło: PC z ukladem Realtek ALC1220 Oczekiwania: Zbyt wysokich oczekiwan nie mam. Wazne by wytrzymaly jakis czas, mialy odpinany mikrofon ktory wymagany nie jest, wyrazne i czyste dzwieki. Chcialbym zeby dzwiekowo podobne byly do pierwszych HyperX Cloud. Cytuj Link to post Share on other sites
Kaynz 9 Napisano 13 Maja 2019 Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 (edytowane) Jak dla mnie w tej cenie, nadal bezkonkurencyjne są HyperX. Wygoda, dobra jakość dźwięku. Uzytkuje Cloude Core od 3/4 lat i nadal są w świetnym stanie. Na Twoim miejscu pozostałbym przy tej marce. Ewentualnie zakupić model HyperX Cloud II, dostajesz do nich dodatkowo kartę dźwiękową usb od producenta. Edytowane 13 Maja 2019 przez Kaynz Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 13 Maja 2019 Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 Jak dla mnie w tej cenie, nadal bezkonkurencyjne są HyperX. Wygoda, dobra jakość dźwięku. Uzytkuje Cloude Core od 3/4 lat i nadal są w świetnym stanie. Na Twoim miejscu pozostałbym przy tej marce. Ewentualnie zakupić model HyperX Cloud II, dostajesz do nich dodatkowo kartę dźwiękową usb od producenta.Przecuiez ta karta to szrot Cytuj Link to post Share on other sites
FreeQ 30 Napisano 13 Maja 2019 Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 https://www.youtube.com/watch?v=Dov4ACf-Zj0&t=645s Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2074 Napisano 13 Maja 2019 Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 Myślałem, że już każdy ma choć jedną parę ISK HD9999 Rozejrzyj się dookoła i pewnie będzie szansa posłuchać. W którymś wątku ktoś pisał, że były do wyrwania za 230 w Mortadelach bodajże. Cytuj Link to post Share on other sites
zaroowka 29 Napisano 16 Maja 2019 Udostępnij Napisano 16 Maja 2019 Myślałem, że już każdy ma choć jedną parę ISK HD9999 No ja nie mam. Ale się czaję na nie... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts