pzilk 11 Napisano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2019 Witam, Dziwny przypadek bo nic nie zmieniałem i nagle dziś podczas włączania mam bs z system thread exception not handled fvevol.sys Fixmbr przechodzi fixboot nie i wyświetla wolumin nie zawiera rozpoznawalnego systemu plików. ScanOs - total identified windowsinstallations: 0 Rebuildbcd - ten sam komunikat co ScanOs. Tryb awaryjny działa bez problemu. W menadżerze urządzeń dużo !. Nie mam pojęcia jak to ugryźć Cytuj Link to post Share on other sites
MESSER 222 Napisano 1 Maja 2019 Udostępnij Napisano 1 Maja 2019 Nie wiem jaka platforma ( gdy jestem zalogowany nie widzę sygnatur). Pomóc powinna kompilacja Sterlec, tam są programy do diagnostyki RAM jak i stanu dysku twardego, by go odpalić trzeba plik ISO za pomocą programu Rufus, wypakować na przenośną pamięć USB, wtedy wystarczy w BIOS przestawić jako pierwszy nośnik do "bootowania" z USB. Jeśli to dotyczy starszych laptopów SAMUNG, nie używał bym tego bo można w ten sposób "zbrikowac "( uszkodzić BIOS) jak przy każdej próbie załadowania Live CD/DVD Linuks-a. Cytuj Link to post Share on other sites
PLSBX 319 Napisano 2 Maja 2019 Udostępnij Napisano 2 Maja 2019 Może to: https://support.microsoft.com/en-gb/help/929833/use-the-system-file-checker-tool-to-repair-missing-or-corrupted-systemNa którym dysku jest system? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts