dunloper 3 Napisano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2019 Witam serdecznie. Mam pewien problem a mianowicie zakupiona karta RTX 2060 Xtreme po podpięciu drugiego monitora nie ważne jakim kablem nie widzi go. Wcześniej używałem karty GTX 1060 Aorus Xtreme i wszystko było w porządku - można było podpiąć dwa monitory do jednej karty graficznej. Czy możliwe, że wina leży po stronie karty graficznej ? A może potrzeba zastosować jakieś ustawienia, o których nie mam pojęcia ? Aktualnie żebym mógł korzystać z drugiego monitora podpiąłem go pod zintegrowaną kartę graficzną. Monitor główny - AOC C24G1 - podłączony kablem DP Monitor 2 - LG 23MT75-PZ Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Lord_Krecitsqa 1365 Napisano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2019 A w sterownikach tego nie trzeba aktywować przypadkiem? Cytuj Link to post Share on other sites
CrisPell 4851 Napisano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2019 Sprawdzałeś to? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
MariuszB35PL 617 Napisano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2019 (edytowane) Dziś czytałem że w ostatnich v sterownikach NVIDIA pojawił się ten problem, dziś wyszedł hotfix więc ściągnij go zainstaluj i być może problem ustąpi. Edytowane 30 Kwietnia 2019 przez MariuszB35PL 1 Cytuj Link to post Share on other sites
dunloper 3 Napisano 5 Maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2019 Dziś czytałem że w ostatnich v sterownikach NVIDIA pojawił się ten problem, dziś wyszedł hotfix więc ściągnij go zainstaluj i być może problem ustąpi. Dzięki wielkie ! Zaktualizowałem stery i wgrałem hotfixa i wszystko śmiga jak należy ! Do zamknięcia. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts