usulek 214 Napisano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2019 Cześć! We wrześniu będę zmieniał telefon. Po długich poszukiwaniach zostały dwa modele: - Huawei P20 - Xiaomi Mi9 SE. Ewentualnie coś innego do 1500zł. Co wybrać? Pytam teraz, ponieważ nie wiem, czy P20 będzie dostępny w tym wrześniu. Z góry wielkie dzięki za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Bartek5035 196 Napisano 1 Maja 2019 Udostępnij Napisano 1 Maja 2019 weź Mi 9 SE, nie zawiedziesz się mam od kilku dni i miło mnie zaskakuje na każdym kroku 1 Cytuj Link to post Share on other sites
quickmenter 8 Napisano 3 Maja 2019 Udostępnij Napisano 3 Maja 2019 Kupujesz teraz, czy we wrześniu? Mówiąc krótko: - Huawei - lepszy aparat - Xiaomi - dobry aparat, ale wszystko inne lepsze od Huawei (nowszy model, dłuższe wsparcie, lepszy design (mniejsze ramki), wydajności nie da się odmówić, Mi 9 SE ma też już NFC) Osobiście brałbym Mi 9 SE Cytuj Link to post Share on other sites
andreew666 1 Napisano 3 Maja 2019 Udostępnij Napisano 3 Maja 2019 Mam podobne typy co autor tematu, ale jeszcze w zestawieniu mam Pocophone F1 i Mi Mix 2s. Szczególnie ten drugi mnie ciekawi w zestawieniu z Mi 9 SE... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts