patryk414 3 Napisano 6 Maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2019 czyli coś z nim nie jest tak Cytuj Link to post Share on other sites
Lord_Krecitsqa 1365 Napisano 6 Maja 2019 Udostępnij Napisano 6 Maja 2019 Jak było chłodniej w pokoju to sie nie załączał. Teraz zimno na polu termostat 20° to pracuje cały czas. Wolno ale sie kręci. Nie słuchaj kocopołów że popsuty Cytuj Link to post Share on other sites
patryk414 3 Napisano 6 Maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2019 (edytowane) ok dzięki też tak myślałem mam do was jeszcze pytanie jaki jest najcichszy wiatrak 120 do CPU Edytowane 6 Maja 2019 przez patryk414 Cytuj Link to post Share on other sites
sznib 887 Napisano 6 Maja 2019 Udostępnij Napisano 6 Maja 2019 BQ Silent Wings 3. Nie wiem czy najcichszy, ale naprawdę bardzo cichuteńki. Cytuj Link to post Share on other sites
ernorator 3640 Napisano 7 Maja 2019 Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 ok dzięki też tak myślałem mam do was jeszcze pytanie jaki jest najcichszy wiatrak 120 do CPU a ile monet masz na ten wentylator? No i jeśli ma być na cpu z podpisu to jeszcze przydało by się żeby był wydajny. Cytuj Link to post Share on other sites
były69 196 Napisano 7 Maja 2019 Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 Jak było chłodniej w pokoju to sie nie załączał. Teraz zimno na polu termostat 20° to pracuje cały czas. Wolno ale sie kręci. Nie słuchaj kocopołów że popsuty Jeżeli tak wygląda tryb pół pasywnej pracy u Seasonic to wybieram zasilacz firmy Evga. Jak było chłodniej w pokoju to sie nie załączał. Teraz zimno na polu termostat 20° to pracuje cały czas. Wolno ale sie kręci. Kocopoły @patryk414 To nie jest normalna praca w trybie pół pasywnym,chyba że nie którzy już zdążyli się przyzwyczaić,iż tak ma być Najwidoczniej Seasonic ma z tym problem Cytuj Link to post Share on other sites
patryk414 3 Napisano 9 Maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Maja 2019 który bedzie najlepszy - cichy na cpu: BQ Silent Wings 3 czy be quiet! SilentWings 2 Cytuj Link to post Share on other sites
sznib 887 Napisano 9 Maja 2019 Udostępnij Napisano 9 Maja 2019 Ja bym brał trójkę. Minimalnie lepsze parametry, a tańszy. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts