Barothee 6 Napisano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 (edytowane) Cześć, jestem programistą, szukam cichej klawiatury. Niestety nie nauczyłem się pisać bezwzrokowo na klawiaturze, a sporo piszę wieczorem, więc fajnie gdyby była podświetlona (najlepiej na biało). Korzystałem kiedyś z pożyczonego Logitecha K280E przez kilka dni i działała nie najgorzej, ale z tego co widzę jest bez podświetlenia. Macie jakieś ciekawe propozycje? http://forum.itpc.net.pl/public/style_emoticons/default/smile.png Edytowane 25 Kwietnia 2019 przez Barothee Cytuj Link to post Share on other sites
sebki1 603 Napisano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 Mozesz rozejrzec sie za klawiaturami Natec Genesis - posiadam od 5 lat model Natec Genesis RX 55 z czerwonym, 3 stopniowym podswietleniem.Fakt ze po tylu latach niektore klawisze juz sie nieco wytarly ale poza tym dziala bezproblemowo Cytuj Link to post Share on other sites
Barothee 6 Napisano 25 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 Wolałbym chyba coś o zdecydowanie prostszym wyglądzie. Nie przepadam za gamingowym charakterem Fajnie gdyby miała podpórkę pod nadgarstki dodatkowo. Właściwie to ten Logitech byłby ideałem gdyby miał białe podświetlenie Cytuj Link to post Share on other sites
Adamek12330 1 Napisano 26 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2019 (edytowane) Ogólnie Natec Medusa 2 Backlight jest mega klawiaturką i nie wygląda na gamingową można też dokupić podkładke pod nadgarstki od genesisa tania sprawa Edytowane 26 Kwietnia 2019 przez Adamek12330 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts