Sonisphere 1 Napisano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2019 (edytowane) Cześć wszystkim, mam mega dylemat dotyczący wyboru kolejnego telefonu. Obecnie posiadam Honora 8 od ponad dwóch lat. Pora zmienić na coś lepszego. Mam dylemat pomiędzy trzema modelami: - Huawei P20 Pro - One Plus 6T - Xiaomi MI9 Który z nich byście polecili i dlaczego? Z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam Edytowane 18 Kwietnia 2019 przez Sonisphere Cytuj Link to post Share on other sites
hanson 121 Napisano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2019 Za każdym z tych modeli będą przemawiać inne argumenty i inne przeznaczenie. - Huawei P20 Pro to świetny aparat i jest to model z 2018 roku. Nie brakuje mu wydajności. Strasznie wygląda dla mnie wyświetlacz - duża ramka u dołu i spory notch. - OnePlus 6T to wydajny sprzęt i jest też modelem z 2018 roku, brakuje mu indukcyjnego ładowania, czytnik linii papilarnych w ekranie mnie nie przekonuje. Osobiście brałbym bardziej pod uwagę OnePlus 6. - Xiaomi Mi 9 to wydajny sprzęt, słabszy aparat od Huawei P20 Pro - największą różnicę można odczuć po zmierzchu. A Ty czego najbardziej oczekujesz od telefonu? Cytuj Link to post Share on other sites
White_Ghost 77 Napisano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2019 Wszystkie w/w smartphone wypadają dobrze, pytanie bardziej właśnie czego oczekujesz od sprzętu?Jeżeli chodzi o wydajność/optymalizację Mi9 wypada bardzo dobrze, chociaż ja bardziej skłaniałbym się ku P20Pro ze względu na ekran i aparat; jakość zdjęć jest na wysokim poziomie. Cytuj Link to post Share on other sites
Sonisphere 1 Napisano 18 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2019 Najważniejszy dla mnie jest aparat, płynność działania, nfc i czas pracy na jednym ładowaniu Cytuj Link to post Share on other sites
Chelsey 87 Napisano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2019 To P20 Pro spełnia wszystkie te wymagania najlepiej. Cytuj Link to post Share on other sites
White_Ghost 77 Napisano 19 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2019 W takim razie tak jak napisał przedmówca spokojnie możesz wchodzić w P20Pro - spełni wszystkie warunki które wymieniłeś.Aparat jeden z lepszych na rynku i zdjęcia także te po zmroku sa bardzo dobrej jakości, ma NFC i baterię która jest w miarę ok. Cytuj Link to post Share on other sites
Sonisphere 1 Napisano 20 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2019 Okej, w takim razie P20, dzięki za pomoc panowie :--D Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts