JupiterYez1 1 Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Witam,mam okazję kupić słuchawki razer kraje essebtials za 120zł nowe zafoliowane z 2letnią gwarancja w xkom. Słuchawek potrzebuje do gier typu csgo. Moja dźwiękowa to alc1220 z płyty ASrock z370 extremw4. Dotychczas korzystalem z HyperX cloud alpha. Kiedyś miałem do czynienia z Razer krakrn pro 2015bodaje i nie było tragedii. Więc sprawdźcie mi czy będą ok. Cytuj Link to post Share on other sites
FreeQ 30 Napisano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2019 Stanowczo zostań przy Alpha. Cytuj Link to post Share on other sites
JupiterYez1 1 Napisano 17 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2019 Gdybym je miał to bym nie kupował nowych,regulacja się ztypala i sprzedałem za niezła cenę. I teraz szukam coś tańszego bo mało gram i nie chce wydawać tyle pieniędzy. Cytuj Link to post Share on other sites
Kathevir 7 Napisano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2019 Będziesz miał straszny downgrade dźwiękowy, jeśli w pamięci dalej masz Cloudy... musisz mieć headset? Może kup któreś Superluxy albo ISKi za około 100zł bo ona grają bardzo dobrze i do tego jakiś prosty mikrofonik krawatowy typu: https://www.x-kom.pl/p/332857-mikrofon-zalman-zm-mic1.html (i tak będzie lepszy od tego z headsetu) Cytuj Link to post Share on other sites
JupiterYez1 1 Napisano 17 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2019 W sumie nie musi byc, dzięki za propozycję przemyśle to. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts