gucio928 0 Napisano 27 Maja 2011 Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Potrzebuje pomocy, otóż mam zamiar kupić nowy komputer i stwierdziłem ze art graficzna GTX 560 Ti przypadła mi do gustu jednakże chciałbym się dowiedzieć którego producenta polecacie. Ja sam skłaniałbym się do Gigabyte'a. Chodzi mi oczywiście o wersje OC kart.Czekam na porady Cytuj Link to post Share on other sites
Przem4S 4 Napisano 27 Maja 2011 Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Ja posiadam MSI TFII i jestem zadowolony, cicho spokojnie, zmieniłem pastę i jest świetnie. Cytuj Link to post Share on other sites
DomiHD2 503 Napisano 27 Maja 2011 Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Witam:) również polecam TFII od MSI, ciche i bardzo wydajne na pewno będziesz zadowolony Cytuj Link to post Share on other sites
gucio928 0 Napisano 27 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Ja posiadam MSI TFII i jestem zadowolony, cicho spokojnie, zmieniłem pastę i jest świetnie. Witam:) również polecam TFII od MSI, ciche i bardzo wydajne na pewno będziesz zadowolony Wszystko fajnie pięknie ale powiedzcie mi czy np. MSI różni się czymś od Gigabyte'a ?? Czytałem ( bodajże tutaj na forum ) że MSI ma wydajniejsze chłodzenie niż Gigabyte ale za to Gigabyte cichszy. A jak sprawa przedstawia się z wydajnością fabryczna kart ( przypominam że chodzi mi o wersje OC ) oraz z ich dalszym kręceniem? (Jako człowiek z polibudy potrzebuje chyba danych na papierze ) Cytuj Link to post Share on other sites
mutissj 2199 Napisano 27 Maja 2011 Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 MSI dało grubsze heat pipy do tej karty Cytuj Link to post Share on other sites
DomiHD2 503 Napisano 27 Maja 2011 Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 560ti w reku nie miałem ale miałem HD6870 z chłodzeniem WindForce x3 i było rewelacyjne ciche i wydajne, na wielu forach bardziej polecają to od MSI, co do OC przeważnie GTX560Ti z dobrym chłodzeniem osiągają bez problemów zegary GTX570 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts