kemot456 0 Napisano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 Witam, Chciałbym nieco polepszyć audio w komputerze, ze względu na to iż nie jestem przywiązany do sprzętu celuję bardziej w kartę USB (możliwa zmiana na laptopa, możliwość podłączenia do konsoli) jednak tu się zdam na Was. Mam płytę B450 Tomachawk z ALC892 i podpięte do niej HyperX Cloud Alpha/ISK HD9999. I ten dźwięk jest dla mnie jakiś nijaki, chwilę używałem Creative taka mała na USB i było dużo lepiej w grach. Głównie gram w gry FPS, więc zależy mi na dobrym pozycjonowaniu, ale też słucham sporo muzyki. Budżet powiedzmy do 300zł, uda się coś wymyślić czy za słabe słuchawki? Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2019 Audiotrak Cube, fxaudio x3, Audioquest Dragonfly 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kombajn 354 Napisano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2019 FX-Audio DAC-X6 z wysyłką z Chin (ale trzeba się liczyć ze mogą ci celnicy na granicy wlepić opłatę) no i stary dobry FiiO E10K z Polskiej dystrybucji 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kemot456 0 Napisano 12 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2019 Dzięki chłopaki za parę modeli, mam okazję z odbiorem wziąć Dragonflaya, jeśli zbyt wiele nie wniesie zawsze mogę oddać i wtedy rozejrzeć się za czymś droższym Cytuj Link to post Share on other sites
kombajn 354 Napisano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 Jak dla mnie to podstawową wadą wszystkich Dragonfly jest brak regulacji głośności - zostaje ci tylko ta w systemie. Prawilne pokrętło głośności w zasięgu ręki to jednak spora wygoda. Cytuj Link to post Share on other sites
kemot456 0 Napisano 13 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 Używam klawiatury HyperX Alloy Fps Pro, pokrętło mam na niej więc i tak bym jego używał. Dźwięk na plus, kiedyś można pomyśleć o lepszych słuchawkach Cytuj Link to post Share on other sites
Kathevir 7 Napisano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2019 Jak kupujesz z pl to w tej cenie raczej maya https://www.x-kom.pl/p/259703-karta-dzwiekowa-audiotrak-maya-u5-usb.html prodigy cube do genialny wybór, ale do 300zł raczej nie znajdziesz Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts