Astec95 0 Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Witajcie, Poszukuje smartfona za około tysiąc złotych. Będę go używał do przeglądania internetu, poczty, facebooka, Instagrama i Messengera. Nie robie zdjęć, nie gram w gry, nie słucham muzyki na głośniku. Chciałbym żeby był szybki i nie zamulał. Myślałem o Redmi Note 7, ponieważ spotkałem się z opinią, że to najlepszy smartfon do 1000 złotych. Co o nim myślicie? Dobry wybór? Cytuj Link to post Share on other sites
sekus007 29 Napisano 10 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 Dobry wybór. Na Twoim miejscu bym się jeszcze zastanowił nad LG G7. W takich jak sklepach jak sferis spokojnie znajdziesz za 1k. Telefon mega wydajny ze snapdragonem 821 i 4GB RAM. W porównaniu do RN7 mógłby mieć troszkę lepszą baterię. Cytuj Link to post Share on other sites
White_Ghost 77 Napisano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 Redmi Note 7 powinien się sprawdzić do tego typu wymagań. Z ciekawych alternatyw sprawdziłbym jeszcze Mi8lite: wydajny, z dużym ekranem - świeci aktualnie w dobrych cenach np. w sferisie. Poniżej 1k. ciekawie prezentuje się też G6 Plus. Cytuj Link to post Share on other sites
Chelsey 87 Napisano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 Dobry wybór. Na Twoim miejscu bym się jeszcze zastanowił nad LG G7. W takich jak sklepach jak sferis spokojnie znajdziesz za 1k. Telefon mega wydajny ze snapdragonem 821 i 4GB RAM. W porównaniu do RN7 mógłby mieć troszkę lepszą baterię.Gdzie Ty widzisz g7 za 1000zl? Nie ma opcji w takich pieniądzach go dostać, bez jaj. A jeśli chodzi o g7 fit to badziew nie warty patrzenia. Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
mst1622 33 Napisano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2019 https://www.olx.pl/oferta/htc-u11-telefon-brilliant-black-gwarancja-CID99-IDzrrsT.html#00c4ddb366 Cytuj Link to post Share on other sites
sekus007 29 Napisano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2019 Gdzie Ty widzisz g7 za 1000zl? Nie ma opcji w takich pieniądzach go dostać, bez jaj. A jeśli chodzi o g7 fit to badziew nie warty patrzenia. Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka Chodziło mi o LG G7 fit. W porównaniu np do Xiaomi z podobnej półki cenowej wydaje mi się, że to nie jest zła propozycja. Smartfon wydajny, z przyzwoitym aparatem. W porównaniu do RN7 według mnie jedynie ma słabszą baterię. Cytuj Link to post Share on other sites
vivaldi2004 3 Napisano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 Sam właśnie ale póki co to na luzie szukam telefonu. Z racji, iż siedzę na windows mobile i niektóre apki znikają , a w szczególnosci aplikacje bankowe to w oko wpadł mi : https://www.x-kom.pl/p/451978-smartfon-telefon-htc-u-ultra-4-64gb-lte-czarny.html?gclid=EAIaIQobChMIkIHPwIrN4QIVEqqaCh1N_w2REAYYAyABEgIlZ_D_BwE Cytuj Link to post Share on other sites
mst1622 33 Napisano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 Sprawdź jeszcze Sony XZ1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts