damianooss 0 Napisano 27 Maja 2011 Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Witam, na tej płycie asrock p67 pro3 i chłodzeniu scythe mugen 2 jest problem z z wyższymi radiatorami na pamieciach RAM np. CORSAIR VENGEANCE 2x4GB 1600MHz CL9 XMP? pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
DomiHD2 503 Napisano 28 Maja 2011 Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 (edytowane) Dokładnie nie wiem jakie wysokie sa te Corsairy ale u mnie gdy miałem AM3 oraz Mugen II i pamięci Patriot PGS AMD Edition ( tez wysokie radiatory ) to tylko wentylator na nie zachodził nie przeszkadzało to w normalnym użytkowaniu, chyba ze wyjmujesz pamięci co dziennie to może byc to uciążliwe ale jesli nie to spokojnie można brać Edytowane 28 Maja 2011 przez DomiHD2 Cytuj Link to post Share on other sites
damianooss 0 Napisano 28 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 ok dzieki Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts