zaniakk 0 Napisano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2019 Witam serdecznie . Jestem nowa na forum . Potrzebuje pilnej pomocy bo niestety jestem prawie bez telefon. Iphone 6 wylądował ekranem do parkingu i teraz codzien lecą z niego tylko i wyłacznie fragmenty szkła na wyświetlaczu ogolnie poszedl w drobny mak. I teraz chcę kupić coś nowego na szybko ale z rozsądkiem. Stąd pytanie co warto? Aspekty wizualne jako ze jestem kobieta sa dla mnie istotne ale tez nie tylko. Przyglądam i w tej chwili skłaniam się najbardziej ku galaxy a50 . Wcześniej upatrzyłam xiaomi mi 8 lite ale jego wygląd jakoś mnie nie przekonuje ze względu na gradient który eh... no nie i kamerę z lewa do prawa a nie z góry na dól ale to szczególy. , ktore mozna przezyc. Również p20 lite od huaweia bardzo przykół moją uwage ale mąz ma huaweia i nie porywa mnie jesli chodzi o zdjeci boje sie tego samego tu. Redmi note 7 był ostatnim na co zerknelam ale zwyczajnie nie wiem... TAk jak mowie najbardziej sprzyja memu oku galaxy a50 ale nie wiem czy bedzie stabilny, szybki itd... Bolą mnie plastikowe plecki , chcialam szkło ale przezyje. Zalezy mi na tym by bylo to szybkie i sprawne urzadzenie z dobrym aparatem jak moj stary bidny iphone. Budżet do 1300 Cytuj Link to post Share on other sites
White_Ghost 77 Napisano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2019 Wszystko zależy od wymagań. Jeżeli chodzi o wydajność Mi 8 lite byłby ok za aktualną cenę warto go rozważyć bo to sprzęt fajnie zoptymalizowany, dobrze wykonany z DualSim i przyzwoitym aparatem (m.in nagrywanie w 4K). Z minusów właściwie tylko brak NFC, chociaż aparat będzie na podobnym poziomie co w Huaweiu(przedział cenowy do 1300zł). Ze szklanych sprawdziłbym Moto G6 Plus; całkiem wydajny sprzęt z NFC do tysiąca złotych. Cytuj Link to post Share on other sites
Lord_Krecitsqa 1365 Napisano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2019 Poco F1 Cytuj Link to post Share on other sites
krzyhox 3632 Napisano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2019 (edytowane) Honor Play Edytowane 15 Kwietnia 2019 przez krzyhox Cytuj Link to post Share on other sites
Rust Cohle 71 Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Hmm a rzuć okiem jeszcze na dwa smartfony - Motorola Moto G7 oraz LG G7 Fit, obydwa spokojnie do tysiaka kupisz. G7 to stosunkowo nowe urządzenie, zbiera dobre opinie, np. https://antyweb.pl/motorola-moto-g7-recenzja-test-opinia/ tutaj recenzja. Z minusów jedynie bateria, 3000 mAh to nie jest za dużo w dzisiejszych czasach. No ale rekompensuje to funkcja szybkiego ładowania. No i drugi LG G7 Fit, design bardzo podobny do wspomnianej przez Ciebie A50, mocniejszy od Motki G7, wykonanie aluminium + szkło. Ale niestety, znów ta bateria.... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts