Astec95 0 Napisano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2019 Witajcie, Poszukuje smartfona, który zastąpi mi S7. Kupiłem go półtora roku temu i w sumie jestem z niego zadowolony. Celuje teraz w niższą półke cenową do 1000 zł, ponieważ chce unikąć poczucia wydania nie potrzebnie dużych pieniędzy (jakie miałem z S7). Smartfona używam tylko do FB, Chrome, Gmaila, Youtuba, Instagrama i Messengera. Nie robie zdjęć, nie słucham muzyki na głośniku, nie gram w gry. Oczekuje nie nagannej płynmości i szybkości działania na przynajmniej takim poziomie jak w S7. Czy moje wymagania spełni Redmi Note 7? Chce uniknąć sytuacji, w której wróce do S7, ponieważ RN7 nie spełni moich wymagań. Cytuj Link to post Share on other sites
White_Ghost 77 Napisano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2019 Redmi Note 7 to jedna z lepszych opcji do kwoty 1k. Do wymagań które opisałeś spokojnie da radę, sprzęt jest dobrze zoptymalizowany. Z alternatyw zawsze zostaje Moto G6Plus którego plusem jest to że obsługuje NFC - też jest do wyrwania do w/w kwoty. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts