hunter11 31 Napisano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 (edytowane) Moje propozycje REDMI 7 3/32 lub MI A2 LITE 3/32. I jeszcze pytanie czy ktos korzystal z uslug tego sklepu?: https://xiaomi-poland.pl/ Edytowane 8 Kwietnia 2019 przez hunter11 Cytuj Link to post Share on other sites
sekus007 29 Napisano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 Ja pewnie wolałbym Xiaomi Mi A2 lite. Czysty android dobra bateria i dobra wydajność. Z tego sklepu nie korzystałem. Kilka razy Xiaomi kupowałem ze sferis.pl. Cytuj Link to post Share on other sites
Konwencujsz 12 Napisano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 To nie jest oficjalny sklep Xiaomi. Xiaomi oficjalnie masz na ich sklepie: https://mi-home.pl/ Cytuj Link to post Share on other sites
marcinbar 11 Napisano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 Kolega kiedyś kupił w tym sklepie 4x i wszystko było zgodne z opisem. Cytuj Link to post Share on other sites
White_Ghost 77 Napisano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 Z tych dwóch w/w modeli brałbym A2Lite; czysty andek, dobra optymalizacja i dosyć mocna bateria. Jeżeli nie przeszkadza Ci "notche" na pewno sie nie zawiedziesz tym modelem, zbiera dosyć dobre opinie. Osobiście tam nie kupowałem a co do sferis jest często polecany i chyba nie ma tam problemów jeżeli chodzi o xiaomi. Cytuj Link to post Share on other sites
hunter11 31 Napisano 8 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 A jak myślicie będzie ze wsparciem wyżej wymienionych modeli? Który może być bardziej przyszłościowy? Cytuj Link to post Share on other sites
Rust Cohle 71 Napisano 9 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2019 Redmi 7 jest nowszy, więc powinno zapewnić mu to nieco dłuższe wsparcie, jednakże Xiaomi Mi A2 Lite jest oparty na czystym Androidzie - projekt Android One. Więc teoretycznie wsparcie powinno być ciągłe, dopóki urządzenie udźwignie kolejny system. Aktualizacje powinny wpadać szybciej, bo nie będzie wymagana konfiguracja nakładki przez producenta. No i kolejny z plusów czystego Andka to wydajność, prędkość działania i lepszy czas pracy na baterii, bo nie potrzebne są dodatkowe procesy utrzymujące MIUI. Cytuj Link to post Share on other sites
hunter11 31 Napisano 9 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2019 Zamówiłem Mi a2 Lite, jutro powinien być. Dzięki wszystkim za pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts