rokit 1 Napisano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2019 (edytowane) Witam, Mam pytanie czy ktoś zamawiał komputer w serwisie Apollo Rzeszów? Mam zamiar tam kupić komputer, który będzie składany u nich. Słyszałem tylko dobre opinie i że wszystko w porządku z nimi ale wolę się upewnić. Jeśli ktoś tam kupował komputer to jak z obsługą, zamawianiem, składaniem, układaniem przewodów w obudowie i czy jest jakaś gwarancja sklepu na sprzęt, nie ma problemu ze sprawdzeniem komputera u nich? Edytowane 6 Kwietnia 2019 przez rokit Cytuj Link to post Share on other sites
benutzer 257 Napisano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2019 Jeden ci powie, że nie miał problemów, a inny że miał i co wtedy zrobisz? Cytuj Link to post Share on other sites
Szczala 0 Napisano 16 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2019 Składałem u nich kompa ponad rok temu, jak do tej pory jestem zadowolony, wszystko śmiga, kable ładnie poukładane. Kompa odebrałem po 2 dniach, ale lepiej się kontaktować i dogadać/dopytać o podzespoły, nie wszystko jest podane w ich speckach. Cytuj Link to post Share on other sites
1234567890 287 Napisano 5 Maja 2019 Udostępnij Napisano 5 Maja 2019 Pare rzeczy w przeciągu kilku lat zamawiałem u nich przez alledrogo i działało wszystko. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts