ifapijakk 5 Napisano 18 Marca 2019 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Witam potrzebuje telewizora do kablówki vectra z pakietem eleven wiadome jakieś tam discovery itp też sa czesto oglądane ale głównie eleven sport i konsola ps4 pro do wydania mam ~5k + ~500zl z tego co oglądałem to podobaja mi sie modele samsung 65nu8002 i ten Sony KD-65XF8505 ale czekam na wypowiedz kogos kto się zna Cytuj Link to post Share on other sites
Rust Cohle 71 Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Samsung jak najbardziej, odświeżanie 120 Hz bardzo zwiększa komfort oglądania sportu, piłki nożnej. Matryca VA, a więc jakość obrazu fenomenalna, dobra czerń i konrast. System SmartTV Samsunga też jest wygodny, intuicyjny. No idealny TV w tym budżecie Cenowo też fajnie, widzę że spadły ceny UE65NU8002TXXH teraz do poziomu 4500 zł Cytuj Link to post Share on other sites
White_Ghost 77 Napisano 19 Marca 2019 Udostępnij Napisano 19 Marca 2019 Najważniejsze coś z nickim inputlagiem. Nowsze modele Sony pracują one na matrycach VA i pod względem obrazu i kolorów wypadają całkiem dobrze: szeroka paleta barw i żywe kolory. Nie znalazłem informacji dla tego modelu na temat opóźnienia ale dla niższego inputlag wynosił 26 ms wiec w normie, poniżej recenzja 55" która może się przydać: http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/sony-55xf8505-test.html Cytuj Link to post Share on other sites
oranger4 1 Napisano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2019 Zdecydowanie Sony Cytuj Link to post Share on other sites
Fenio 1708 Napisano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 @@ifapijakk, W Samsungu serii 8 masz fajny upłynniacz ruchu dedykowany do gier. Nazywa się to Game Motion Plus i działa przyzwoicie bez istotnego zwiększania input laga. Cytuj Link to post Share on other sites
jozek23 3080 Napisano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 Tutaj masz wszystko opisane , wystarczy wpisać model https://www.displayspecifications.com/en/model/4d009d6 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts