Ejdem 2 Napisano 14 Marca 2019 Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Witajcie, szukam następce Honora 8. Interesuje mnie telefon i szerokości max 71 mm. Honor 8 ma 71 mm i jeszcze w miarę można go obsłużyć jedną ręką. Zależy mi na czytniku linii papilarnych (może być przód/tył). W miarę dobrym aparacie i wejściu jack 3.5mm. Budżet, około 1600 PLN. Może być nieco więcej. Zakup tylko w Polsce, na fakturę VAT 23%. Póki co wygrywa P20 ale może coś innego podpowiecie Cytuj Link to post Share on other sites
White_Ghost 77 Napisano 15 Marca 2019 Udostępnij Napisano 15 Marca 2019 Wydaje mi się że dobry wybór w tej cenie. P20 to gwarancja dobrych zdjęć (także po zmroku) ale i smartphone jest wydajny. Co do jacka nie ma on klasycznego gniazda słuchawkowego ale w zestawie jest przejściówka. Ostatnio świecił na promocji w sferisie wiec może się uda wyrwać go w okolicach w/w ceny. Cytuj Link to post Share on other sites
sekus007 29 Napisano 18 Marca 2019 Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Ja bym też chyba wybierał między P20 albo Xiaomi Mi 8. Telefony wydajny z dobrymi aparatami. Xiaomi również nie ma gniazda mini jack ale tak jak P20 posiada przejściówkę. Cytuj Link to post Share on other sites
Ejdem 2 Napisano 22 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2019 Mi 8, niestety, za szeroki, za duży. Niby 4mm różnicy a jednak już te 71 mm to dla mnie sporo a co dopiero prawie 75. Cytuj Link to post Share on other sites
Rust Cohle 71 Napisano 22 Marca 2019 Udostępnij Napisano 22 Marca 2019 A rzuć okiem na LG G7 Fit, szerokość ma 71,9 mm, myslę że to jeszcze znośne byłoby dla Ciebie. Na plus wodoszczelność i pyłoszczelność IP68 oraz militarny standard ochrony. Parametrami nie odstaje od P20 - a nawet ma lepszą grafikę. Godny następca popularnej G6. I ma normalny port 3.5 mm, więc nie musiałbyś pamiętać o zabieraniu przejściówki. Wersję 4/64 GB najniżej za 1200 zł znalazłem - LINK Cytuj Link to post Share on other sites
Goro1990 683 Napisano 25 Marca 2019 Udostępnij Napisano 25 Marca 2019 Godny następca popularnej G6. Który jest gorszy od G6. G6 ma te same bebechy + lepszy aparat f1.8 + drugi obiektyw szerokokątny. Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3753 Napisano 25 Marca 2019 Udostępnij Napisano 25 Marca 2019 No bo jedni piszą lite inni fit, tak czy owak to wersje okrojone... Cytuj Link to post Share on other sites
SonAndros 2 Napisano 25 Marca 2019 Udostępnij Napisano 25 Marca 2019 Brednie. G7 fit jest takim samym średniakiem jak G6. Oba wystartowały z zawyżoną ceną. Z tym, że ten drugi mianował się flagowcem...G7 fit ma znakomity DAC (jak na smartfon) i bardzo dobry ekran. Również przedni aparat ma znacznie lepszy od "szóstki". Tylny natomiast jest słaby, choć i tak lepszy niż u jakichś p smartów i podobnych gratów. Oba kuleją na baterii. Ta w wersji FIT to porażka totalna Cytuj Link to post Share on other sites
Ejdem 2 Napisano 1 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2019 P20 spadł do 1600. Chyba trudno to przebić. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts