ShastaMan 0 Napisano 12 Marca 2019 Udostępnij Napisano 12 Marca 2019 (edytowane) Szukam pewnej gry z dzieciństwa. Ta gra była podobna do age of empires 3 (w 80% jestem pewny ze to nie ona). A wiec w tej grze budowalo się ludzi co scinali drewno, inni zbierali inne surowce, budowalo sie wojsko i atakowalo wroga. Kilka charakterystycznych rzeczy: - były duze statki i te statki potrafiły rozwalić drzewa(połamac je pociskami i przy okazji trafic wroga) i wszystko co bylo na lądzie - Były jednostki na koniach z maczugami(z broniami podobnymi do pałkarzy z twierdzy krzyzowiec) (prawdopodobnie, nie jestem pewien) - Jezeli Ty byles oznaczony kolorem niebieskim to wszystkie Twoje wojska i budynki mialy niebieskawe "przepaski,fragmenty tego koloru, mocno niebieskie w tym przypadku" - Lało się dużo krwi ,po zranieniach postacie byly cale czerwone i CHYBA zostawalo tez sporo krwi na ziemi ;/ Gralem w nią jakos w okolicach 2010 roku albo wczesniej ? Edytowane 12 Marca 2019 przez ShastaMan Cytuj Link to post Share on other sites
szelinq 0 Napisano 13 Marca 2019 Udostępnij Napisano 13 Marca 2019 Może kozacy europejskie boje? Cytuj Link to post Share on other sites
Monet24 1 Napisano 26 Września 2019 Udostępnij Napisano 26 Września 2019 Twierdza ? Cytuj Link to post Share on other sites
Kathevir 7 Napisano 30 Września 2019 Udostępnij Napisano 30 Września 2019 Jak podobne do AOE, to kojarzy mi się Empires: Dawn of the modern world Cytuj Link to post Share on other sites
Rebelmind 3738 Napisano 2 Października 2019 Udostępnij Napisano 2 Października 2019 Ja bym bardziej zapytał JAKIE było menu startowe (opisz proszę) bo mechanika gier z tych czasów jest podobną w wielu tytułach. Cytuj Link to post Share on other sites
jarnuszkiewiczm 1096 Napisano 3 Października 2019 Udostępnij Napisano 3 Października 2019 Nie Empire Earth 2 ? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts