Haskell 0 Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 (edytowane) WitamPanowie chciałbym się Was poradzić W najbliższym czasie będę kupował Kartę graficzną i mam dylemat między GIGABYTE Geforce RTX 2070 OC a ZOTAC GeForce RTX 2070 AMP Extreme Core.Czy moglibyście mi doradzić której firmy karta będzie lepsza ? Bardziej wydajniejsza ? i posiadająca lepsze chłodzenie ? Jeżeli chodzi o cenę tych dwóch kart to jest praktycznie taka sama. Nigdy nie miałem karty firmy ZOTAC i niestety nie mam żadnego punktu odniesienia, dlatego też postanowiłem poprosić o poradę Ekspertów Z góry dziękuję za pomoc w dokonaniu wyboru Pozdrawiam. Edytowane 8 Marca 2019 przez Haskell Cytuj Link to post Share on other sites
StaingBat4 5 Napisano 9 Marca 2019 Udostępnij Napisano 9 Marca 2019 (edytowane) Moim zdaniem lepszym wyborem będzie ZOTAC. Zdecydowanie lepsze chłodzenie. Mój znajomy ma kartę zotaca i po przesiadce z gigabyte jest bardzo zadowolony. Edytowane 9 Marca 2019 przez StaingBat4 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts