gulgulq 0 Napisano 6 Marca 2019 Udostępnij Napisano 6 Marca 2019 Mam taki sprzęt - w zasadzie już wiekowy ale do tej pory działał w miarę sprawnie do moich potrzeb:Płyta: ASUS M3N-HT DELUXEProcesor: AMD Phenom II X4 925, 4 rdzenie 2800MhzPamięć: CM2X2048-8500C5, 4x2GBGrafika: NVIDIA GeForce 9800 GT System: Windows 7 Używana zawodowo do Cad'a. Ostatnio sprzęt mocno się przycina jak przeszedłem na nowego Solid Edge 2019. Chciałbym wymienić kartę graficzną, bo myślę ze ona jest słabym punktem zestawu, na coś lepszego tylko nie wiem czy jest sens ?Jeżeli wymiana grafiki polepszy mi wydajność to na co przejść ? Poleci ktoś model w miarę budżetowy? Cytuj Link to post Share on other sites
__Szen__ 5 Napisano 6 Marca 2019 Udostępnij Napisano 6 Marca 2019 Z tym programem miałem do czynienia tylko ze słyszenia, ale chyba chodzi głównie o OpenGL'a jeśli tak to NV Quadro nawet o tym samym ekwiwalencie da Ci sporego kopa w tym programie. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts