Lord_Krecitsqa 1365 Napisano 2 Marca 2019 Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 Witam pany Gdzieś tutaj na forum jest temat o modyfikowaniu BIOS. Wszystko fajnie działa, flash udany TDP podniesione. Ale... Ściągnąłem od speców gotowy BIOS zmodowany lecz różni się CHECK_ID i nie chce go zapisać. Porównałem napięcia i się różnią praktycznie w każdej pozycji od tych z gotowca. Teraz mam pytanko. Da się to w jakiś sposób skopiować do mojego oryginalnego BIOS ? Potem z flash sobie poradzę Czy niestety tabelka po tabelce ręcznie przepisywać aż przepiszę całość? Przy flash były piski wcześniej musiałem zatwierdzić -y- Jak wrzucam ten z innym ID nie zapisuje Cytuj Link to post Share on other sites
MESSER 222 Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Jak Nv flash wywala error? Co do BIOS kart graficznych na stronie Tech Power Up jest masa BIOS-ów do kart graficznych wystarczy wybrać odpowiedni model. PS Jaki to model karty bo może chłodzenie jest za słabe by ogarnąć taktowania które pozwala osiągnąć poziom wydajności GTX 980? Karta posiada podwójny BIOS? Cytuj Link to post Share on other sites
MariuszB35PL 617 Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Podobne się czy do zwykłego MSI gaming spokojnie mogę wgrać ten z gaming X czy tam bodajże Z Cytuj Link to post Share on other sites
Lord_Krecitsqa 1365 Napisano 5 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Mogę wrzucić jedynie zmodowany oryginalny. Takiego downloaded ze strony nie da sie. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts