SmartNvi 0 Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Witam, Szukam nowego smartfona do 1000 zł. Główny priorytet aparat. - dobry aparat - min. 3gb ram - wbudowana min. 32gb - bateria dobrze by było, gdyby wytrzymał 1 dzień - wyświetlacz min. FHD - NOWY Zastanawiałem się nad : Xiaomi Mi A2, Honor 10 lite, Huawei P smart 2019, Xiaomi Mi8 lite. (Znalazłem google Pixel xl, ale z dopłatą 300 zł do budżetu). Cytuj Link to post Share on other sites
Chelsey 87 Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Dorzuć stówkę i masz Zenfone 5, który fotograficznie będzie najlepszy jako jedyny oferuje optyczną stabilizację obrazu. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
SmartNvi 0 Napisano 14 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Dorzuć stówkę i masz Zenfone 5, który fotograficznie będzie najlepszy jako jedyny oferuje optyczną stabilizację obrazu. A jak pod względem wydajności? (Ogólne działanie, zarządzanie pamięcią i ubijanie aplikacji) Cytuj Link to post Share on other sites
sebki1 603 Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Tez szukam smartfona do 1000 zl gdzie glownym priorytetem jest aparat ze stabilizacja optyczna obrazu. Mialem juz na oku Samsunga galaxy s7 ale sa one juz praktycznie niedostepne i w dodatku nie urzekaja cena (nie chce kupowac poprzez allegro).Jak prezentuje sie ten Asus w porownaniu np, do Nokii 7 plus i do Sony Xperia Xz1 ? Cytuj Link to post Share on other sites
SmartNvi 0 Napisano 14 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Chyba jednak zdecyduję się na Nokię 8 Cytuj Link to post Share on other sites
Chelsey 87 Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Nokia 7 Plus robi na pewno gorsze zdjęcia od Zenfone 5 w nocy (do tego nie ma OIS), w przypadku XZ1 nie wiem, a co do Noki 8 to jej aparat mocno rozczarowuje. Już bym wolał S7 o wiele bardziej. Co do działania nakładki w Zenfone 5 to się nie wypowiem, bo nie miałem z nią do czynienia. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
SmartNvi 0 Napisano 14 Lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 Dla mnie S7 odpada, bo jedynie używka w tej cenie, będę jeszcze myślał, dzięki Pod względem wydajności nokia 8 na 1 miejscu Co powiecie o Xiaomi Mi mix 2? Pod względem aparatu? Ogólnie stoję przed wyborem : Xiaomi Mi A2 Vs Xiaomi Mi8 Lite Cytuj Link to post Share on other sites
White_Ghost 77 Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 W okolicach tej ceny sprawdziłbym jeszcze G6. Wg. mnie to jeden z lepszych aparatów w tej cenie - a dodatkowo obsługuje szeroki kąt.Masz też NFC czego nie dostaniesz w przypadku Xiaomi. Wydajnościowo G6 prezentuje się na dobrym poziomie pomimo że to już starszy model ma jeszcze wsparcie. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts