zenon90 2 Napisano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 (edytowane) Cześć Wszystkim,Poszukuję telefonu, który będzie spełniał trzy warunki:- posiadał ekran jak najbardziej zbliżony do 5 cali, myślę, że 5,5 to max. Obecnie posiada Mi4C i chciałbym coś zbliżonego rozmiarowo- posiadał przyzwoitą baterię, pozwalającą na dzień intensywnego użytkowania- w miarę wydajny co codziennego użytkuTo wszystko. Budżet to ok. 1000zł, jeśli naprawdę warto to mogę dołożyć 200-300zł. Tylko nowe, w grę wchodzą również chińskie modele.Z góry dzięki! Edytowane 31 Stycznia 2019 przez zenon90 Cytuj Link to post Share on other sites
Chelsey 87 Napisano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 Xiaomi Mi A2 Lite lub Motorola One z na kierunkowaniem na tego pierwszego raczej, gdyż Moto ma jedynie ekran HD+. Cytuj Link to post Share on other sites
zenon90 2 Napisano 31 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 (edytowane) Xiaomi Mi A2 Lite lub Motorola One z na kierunkowaniem na tego pierwszego raczej, gdyż Moto ma jedynie ekran HD+. Dzięki za poradę. Oba wydają się fajne. Na rozdzielczości ekranu mi nie zależy szczerze mówiąc. A co sądzisz jeszcze o Pocohopne F1 lub Honor Play? Edytowane 31 Stycznia 2019 przez zenon90 Cytuj Link to post Share on other sites
White_Ghost 77 Napisano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 Ogólnie w tej z takich przekątnych trzeba byłoby się rozglądać za jakimś jabłkiem . Myślę że Twoje wymagania spełniłby A2 Lite. Ma on ekran 5,8 ale jest dobrze zagospodarowany i w dobrych proporcjach. Poza tym mocna bateria 4000 mAh wiec pod tym względem też powinno być ok. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts