marcin10 0 Napisano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2019 Cześć,W drugiej połowie lutego, muszę udać się do Warszawy załatwić parę spraw, moje pytanie do was czy korzystaliście kiedykolwiek z możliwości wypożyczenia auta ?Jeśli tak to na co zwrócić uwagę, a czego unikać. Jak to wygląda cenowo i czy możecie polecić mi jakąś firmę?Auto planuje wynająć na 1 max 2 doby w zależności od tego jak sie wyrobię.Dzięki za odpowiedz Cytuj Link to post Share on other sites
vandam 128 Napisano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2019 Cenowo to zależy jaką furę sobie weźmiesz oraz ile km przejedziesz (jest jakiś limit na dzień - to musisz doczytać, jak przekroczysz to dopłacasz). Za dzień idzie się w 150 zł zmieścić jak weźmiesz najmniejsze pierdziawki. Jakieś normalne autko to tak z 200-300. Firm jakiś konkretnych nie polecę bo ze 2 razy tylko wypożyczałem, za każdym razem w innej. Cytuj Link to post Share on other sites
Player1 1183 Napisano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 muszę udać się do Warszawy Polecam Pendolino, szybko, wygodnie i jeśli masz jakieś zniżki (np. studenckie) to nie tak znowu drogo. A po samej Warszawie metrem sobie pośmigasz zamiast w korkach stać. Cytuj Link to post Share on other sites
marcin10 0 Napisano 12 Marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2019 Siemanko! Dzięki chłopaki za pomoc, skorzystałem jednak z usług wypożyczalni, za toyotę yaris na 2 doby zapłaciłem 228zł także do przełknięcia. Podstawili i odebrali tam gdzie chciałem, zadnego problemu nie było. Także nie bójcie się wypożyczać aut, to nic strasznego Cytuj Link to post Share on other sites
k0zik 123 Napisano 12 Marca 2019 Udostępnij Napisano 12 Marca 2019 Ale moim zdaniem drogo. Za Yarisa 100 za dzień to trochę przesada. Bo rozumiem że paliwo swoje trzeba wlać? Cytuj Link to post Share on other sites
vandam 128 Napisano 20 Marca 2019 Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 drogo? za kilkanaście km taksówką płacisz 50 zł Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts