degel123 0 Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 (edytowane) Czesc szukam telefonu do 1500zl glownie do ogladania filmow. Z tych ktore mi sie strasznie podobaja do xiaomi redmi note 7 pro ktory bedzie mial premiere wkrotce, do tego rowniez pocofone f2 bedzie interesujacy. Jednak zastanawia mnie roznica w filmach miedzy ips lcd a super amoled. Znalazlem tez troche drozszy xioami mi 8 pro z SAmoled wiec moze warto doplacic? Jakie modele polecacie? Moze warto poczekac az inne stanieja? Bede wdzieczny za pomoc. Edit Musi być Jack więc ten mi 8 pro odpada. NFC mile widziane ale niekoniecznie. Bateria 4000mah około pasowałoby. Słyszałem o jakimś przepalaniu przy super amoledach. O co z tym chodzi? Bo ciężko znaleźć telefon do 1500 z super amoledem i może warto poczekać jeszcze Edytowane 26 Stycznia 2019 przez degel123 Cytuj Link to post Share on other sites
Chelsey 87 Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Telefon do oglądania netflixa? Czy raczej yt i inne serwisy? Jeśli Netflix to wiedz, że większość Xiaomi nie obsługuje netflixa w rozdziałce większej niż 540p. Co do wyboru LCD a OLED/AMOLED to do filmów zdecydowanie ten drugi. Bardziej nasycone kolory, świetne czernie i przy tym bardziej energooszczędny. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts