Jess23 0 Napisano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2019 Witam wszystkich! Przyszedł czas na wymianę mojego Galaxy S7. Niestety nie sprawuje się tak dobrze jak na początku, bateria wytrzymuje ledwo 4h na ekranie, tnie się na przeglądarce i miejsca też trochę brakuje Myślałam o czymś z Android One. Ale wole zapytać bardziej doświadczonych użytkowników Co myślicie o wymianie na Motorole One? Wysłucham chętnie innych propozycji Zależy mi na złączu słuchawkowym, NFC i przyzwoitej baterii Dziękuję! Cytuj Link to post Share on other sites
Chelsey 87 Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Przesiadka z rozdziałki qHD na marne HD+ będzie boleć. Wg mnie byłoby to spory regres względem ekranu, a jednak patrzysz na niego za każdym razem. Do tysiaka trudno o coś kompletnego, przede wszystkim z NFC. Masz chociażby Asusa Max Pro M1 z ogromną baterią, jackiem i NFC, natomiast nie ma tam android one. Z innych propozycji wszystko co przychodzi mi na myśl jest ponad budżet np. Nokia 7 Plus czy Zenfone 5. Swoją drogą pod Twoje wymagania N7+ byłaby warta dopłaty. Cytuj Link to post Share on other sites
Jess23 0 Napisano 26 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Hej! Dzięki za odpowiedz Niestety Asus M1 jest trochę za duży, tak samo nokia 7 plus byłabym skłonna dopłacić z 200-300 zł max do telefonu, byleby się lepiej sprawował Myślałam jeszcze o Noki 7.1, widziałam ją w sklepie tak jak i motorole, jakoś ekran w motce nie raził mnie tak po oczach, zależy mi bardziej na czasie działania na baterii, nfc i aparacie. Tak, wiem, pewnie nie będzie lepszy od galaxy s7 jeśli chodzi o zdjęcia ale optymalizacja systemu doprowadza mnie do białej gorączki. 4 apki w tle i już zacięcia, pamięci też mało się robi. Cytuj Link to post Share on other sites
Chelsey 87 Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 A zenfone 5 też za duży? Bo tak to bardzo ciekawy telefon przy obecnej cenie. Co do Motki to jeśli ten ekran Ci nie przeszkadza to telefon bez większy wad. Jedynie szkoda, że obudowa i ramka to plastik. W kwestii aparatu będzie zauważalnie gorszej, ale do 1k w dalszym ciągu trudno o coś lepszego niż S7. Cytuj Link to post Share on other sites
Jess23 0 Napisano 29 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 A w motce to nie jest szkło przypadkiem? Co myślisz o opcji [poczekania na redmi note 7? Cytuj Link to post Share on other sites
Chelsey 87 Napisano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2019 Nie, plastik fantastik Redmi Note 7 nie ma NFC. Cytuj Link to post Share on other sites
Jess23 0 Napisano 31 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 Fakt, nie ma NFC ale z tego co widziałam na filmikach i recenzji to nie wiem czy nie warto zaryzykować utraty tej funkcji. Cytuj Link to post Share on other sites
Fanbober 3 Napisano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 Poczekaj na oppo dziś premiera Cytuj Link to post Share on other sites
Des223 1 Napisano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 @Fabober Mają jakiś model w tej kwocie? @Jess Może Nokia 6.1? Cytuj Link to post Share on other sites
Chelsey 87 Napisano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 @Fanbober Oppo to nie żadne Xiaomi, a bardziej marka premium łącznie z cenami, więc nic ciekawego za 1k nie mają.... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts